Home / Economic  / CHIȘINĂU: 19,3 milioane de dolari pentru agricultura moldovenească

CHIȘINĂU: 19,3 milioane de dolari pentru agricultura moldovenească

Împrumultul a fost acordat de către Fondului Internaţional pentru Dezvoltarea Agriculturii pentru susținerea domeniului agrar din Republica Moldova. Cele 19,3 miliane de dolari au fost împrumutate pentru o perioadă de 40 de ani cu o rată

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Împrumultul a fost acordat de către Fondului Internaţional pentru Dezvoltarea Agriculturii pentru susținerea domeniului agrar din Republica Moldova.

Cele 19,3 miliane de dolari au fost împrumutate pentru o perioadă de 40 de ani cu o rată a dobânzii de 0,75 la sută, iar o altă sumă de 500 de mii de dolari a fost acordată în calitate de grant. Toate mijloacele financiare vor fi direcţionate spre susţinerea agriculturii cu valoare adăugată, au declarat responsabilii de la Ministerul Agriculturii.

Acordul a fost semnat de către, Vasile Bumacov, ministrul Agriculturii şi Industriei Alimentare, şi Kanayo F. Nwanze, Preşedinte al Fondului Internaţional pentru Dezvoltarea Agriculturii. Din suma toatală, 4,5 mln de dolari sunt alocate de Guvernul Danemarcii cu destinaţie specială – pentru suportul acordat tinerilor de la sate, care intenţionează să iniţieze afaceri în agricultură.

Stiri din aceeasi categorie:

admin@dordebasarabia.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT