Home / Evenimente  / Călătorie în trecut: VEZI cum arătau mirii Filat, Dodon, Tănase şi mireasa Buliga

Călătorie în trecut: VEZI cum arătau mirii Filat, Dodon, Tănase şi mireasa Buliga

Ca nişte bărbaţi adevăraţi, şi-au cucerit alesele cu flori, cine romantice şi vorbe dulci. Totuşi, principala armă a seducţiei a fost alta. Vorbim despre politicienii moldoveni care la acest capitol s-au bazat, în special, pe

Fii alături și pe rețelele sociale

Ca nişte bărbaţi adevăraţi, şi-au cucerit alesele cu flori, cine romantice şi vorbe dulci. Totuşi, principala armă a seducţiei a fost alta. Vorbim despre politicienii moldoveni care la acest capitol s-au bazat, în special, pe intuiţie şi carismă, scrieKomsomoliskaia Pravda.

Sanda şi Vlad Filat: „Fii soţia mea” – i-a spus el în drum spre casă.

Cei doi s-au cunoscut la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi. Pe atunci, actualul prim-ministru studia la Facultatea de Drept, iar viitoarea sa soţie Sanda – la Litere. Acest fapt însă, nu i-a împiedicat să înceapă o frumoasă poveste de dragoste. Întâlniri la lumina Lunii, bomboane şi flori – totul a durat o lună, iar apoi, în timp ce se întorceau în Republica Moldova, Vlad Filat a întrebat: „Vrei să te căsătoreşti cu mine?”. Răspunsul a fost „DA”. Cei doi au revenit  în România deja în calitate de soţ şi soţie.

Чета Филат познакомилась в студенческом городке университета.

Igor şi Galina Dodon: „Lângă havuzul din Grădina Publică Ştefan cel Mare ea mi-a răspuns DA”

Igor Dodon şi soţia sa Galina sunt împreună de 12 ani. Şi-au făcut studiile la aceeaşi universitate şi au locuit în acelaşi cămin, aşa s-au cunoscut. La una dintre nunţile studenţeşti, cei doi au înţeles că sentimentele lor sunt reciproce. Nu au stat mult pe gânduri şi au format o pereche. Abia după o relaţie de 5 ani au decis să se căsătorească. „Parcul Ştefan cel Mare era un locul nostru de întâlnire. M-am gândit că ar fi cel mai potrivit loc pentru a-i face propunerea. Eram foarte emoţionat când rosteam cuvintele. Din fericire, răspunsul Galinei a fost afirmativ”, a povestit Igor Dodon.

 

Игорь и Галина  встречались целых пять лет.

 

Alexandru şi Angelina Tănase: „Ne-am cunoscut la o zi de naştere care a marcat începutul dragostei noastre”.

Iaşiul este oraşul căruia îi datorează începutul relaţiei lor. El îşi făcea studiile la Drept, ea – la Medicină. Atunci, studenţii moldoveni obişnuiau să serbeze gălăgios zilele de naştere ale prietenilor. La una dintre aceste sărbători, omagiată fiind chiar Angelina, tânărul Alexandru a venit cu un buchet mare de trandafiri roşii. Aşa a început o frumoasă poveste de dragoste, tinerii oficiindu-şi în curând relaţia. „Am invitat-o pe Angelina la o cină într-un restaurant chic. În acea atmosferă romantică i-am propus să devină soţia mea şi ea a fost de acord. Nunta am jucat-o la Chişinău, în 1993”, îşi aminteşte Alexandru Tănase.

Александр и Анжелина Тэнасе - новоиспеченные муж и жена.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Alexei şi Valentina Buliga: „Viitorul soţ mi-a oferit locul în autobuz”

După sesiunea de iarnă la Institutul de Medicină din Chişinău, viitorul ministrul a decis să meargă acasă la părinţi. În autobuzul aglomerat ea a surprins un tânăr care o privea lung şi care, mai apoi, i-a oferit locul. Câteva zile mai târziu, în cadrul unui festival în Risipeni, satul natal al Valentinei Buliga, tinerii s-au recunosc în mulţime. La început erau doar prieteni, iar mai târziu au format o pereche. „Alexei mi-a făcut propunerea când m-am întors de la practică din Moscova, după mai bine de un an din clipa în care ne-am întâlnit. Nici măcar nu am visat la acest lucru. Propunerea a fost o surpriză pentru mine. Nu am avut un răspuns pregătit, dar i-am spus DA, deoarece eram şi eu îndrăgostită, ca şi el”, a povestit Valentina Buliga, actualul ministru al Muncii.

Алексей Булига  понравился Валентине с первого взгляда.

Sursa: publika.md

Stiri din aceeasi categorie:

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT