Home / Evenimente  / Spada României învinge Rusia

Spada României învinge Rusia

Echipa feminină de spadă a României a câştigat medalia de aur în cadrul etapei de Cupă Mondială de la Buenos Aires (Argentina), duminică seara, după ce a învins Rusia în finală cu scorul de 45-40,

Fii alături și pe rețelele sociale

Echipa feminină de spadă a României a câştigat medalia de aur în cadrul etapei de Cupă Mondială de la Buenos Aires (Argentina), duminică seara, după ce a învins Rusia în finală cu scorul de 45-40, anunţă Federaţia Română de Scrimă, citată de mediafax.ro

echipa-de-spada-romania-e1455519949673-820x300

Pentru a intra în finala cu Rusia, echipa României a învins, în ordine, echipele Braziliei, Statelor Unite ale Americii și Estoniei.

Spadasinele care au luptat pentru România sunt Ana Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop şi Loredana Dinu. Antrenorii lotului feminin de spadă a României sunt Dan Podeanu şi George Epurescu.

România conduce în clasamentul Cupei Mondiale de spadă feminin pe echipe, cu 352 puncte, urmată de China, 348 puncte, şi Rusia, 304 puncte.

Următoarea etapă de Cupă Mondială de spadă seniori feminin va avea loc la Budapesta, în perioada 18-20 martie.

În concursul individual de sâmbătă, 13 februarie, Simona Gherman a cucerit medalia de bronz în etapa de Cupă Mondială de la Buenos Aires.

Stiri din aceeasi categorie:

doru.dendiu@gmail.com

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT