Home / Politic  / DEZVALUIRI din PCRM despre cei 3: „Chemam poporul la REZISTENTA!

DEZVALUIRI din PCRM despre cei 3: „Chemam poporul la REZISTENTA!

Partidul Comunistilor ii numeste pe cei trei deputati care au parasit fractiunea drept "tradatori, ce au aderat la Alianta pentru Integrare Europeana si politica acesteia". Intr-o declaratie a formatiunii se mentioneaza ca Igor Dodon si Zinaida

Fii alături și pe rețelele sociale

Partidul Comunistilor ii numeste pe cei trei deputati care au parasit fractiunea drept „tradatori, ce au aderat la Alianta pentru Integrare Europeana si politica acesteia”.

Intr-o declaratie a formatiunii se mentioneaza ca Igor Dodon si Zinaida Greceanii sunt oamenii cei mai promovati in ultimii ani in cadrul PCRM, iar plecarea lor a fost o mare surpriza pentru toti, pentru ca nu aveau motive „sa se planga pe lispa de solicitare politica”.

„Niciunul din ei niciodata nu si-a expus deschis aceasta pozitie a sa, nu s-au adresat cu aceste subiecte catre conducerea partidului nici in forma verbala, nici scrisa. In asa fel ei actionau perfid, conspirativ, in cardasie cu liderii Aliantei. Unica apreciere a acestui comportament – tradarea politica si josnicia civica”, se arata in comunicat.Mai mult, PCRM afirma ca lui Igor Dodon i-a fost frica, de fiecare data cand a fost intrebat, sa spuna ce are in vedere prin reformarea PCRM.

„Schimbarea simbolurilor, liderilor, stilului politic, programului? – Toate aceste intrebari au fost adresate de doua ori lui Igor Dodon in sedintele Executivului Politic al CC al PCRM. Dar in ambele cazuri el declara precum ca nu este inteles corect sau presa in mod intentionat denatureaza declaratiile lui”, afirma comunistii.

Comitetul Central apreciaza gestul celor trei drept o „actiune de completa decadere morala, ca o demonstratie a lipsei depline de principialitate si coruptibilitate”.”In situatia creata, Comitetul Central al Partidului Comunistilor cheama poporul moldovenesc la rezistenta fata de regimul instalat in tara. Intrigilor, tradarii, noi trebuie sa contrapunem unitatea noastra”, se mai arata in declaratia PCRM.

Sursa: stireazilei.md

Stiri din aceeasi categorie:

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT