Home / Republica Moldova in presa Straina  / „Violatorul“ moldovean din Râşnov rămâne în arest

„Violatorul“ moldovean din Râşnov rămâne în arest

Magistraţii Tribunalului Braşov i-au respins, azi-dimineaţă, recursul lui Ion Corcodel, care a cerut să fie cercetat în stare de libertate. În consecinţă, tânărul îşi va petrece următoarele 29 de zile după gratii. Corcodel este acuzat că

Fii alături și pe rețelele sociale

Magistraţii Tribunalului Braşov i-au respins, azi-dimineaţă, recursul lui Ion Corcodel, care a cerut să fie cercetat în stare de libertate. În consecinţă, tânărul îşi va petrece următoarele 29 de zile după gratii.

Corcodel este acuzat că ar fi violat o tânără din Republica Moldova, găsită dezbrăcată lângă o pensiune, în stare gravă, după ce a găzut în gol de la etajul al doilea al clădirii.

Magistraţii de la Tribunal au rămas imuni şi la rugăminţile preoţilor de la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din satul Ţîrpova, raionul Rezina, unde Ion Corcodel este ctitor. Avocaţii tânărului au depus, la instanţă, o garanţie a stareţului mănăstirii, Arhimandritul Policarp Bîrnaz, prin care acesta cere eliberarea lui Ion Corcodel, pe care îl descrie ca fiind „o persoană evlavioasă, dăruitoare şi respectuoasă”, notează Adevărul.

Sursa: Newsbv.ro

Stiri din aceeasi categorie:

admin@dordebasarabia.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT