Home / Social  / Dosarul lui Ion Şoltoianu a ajuns pe masa magistraţilor

Dosarul lui Ion Şoltoianu a ajuns pe masa magistraţilor

Procurorii au anunţat că dosarul campionului acuzat de moartea fostului poliţist, Ion Stratulat, a fost trimis ieri în instanţa de judecată. Magistraţii urmează să stabilească data când va avea loc prima şedinţă. Anterior, Corneliu Bratunov, procuror-şef al

Fii alături și pe rețelele sociale

Procurorii au anunţat că dosarul campionului acuzat de moartea fostului poliţist, Ion Stratulat, a fost trimis ieri în instanţa de judecată.

Magistraţii urmează să stabilească data când va avea loc prima şedinţă.

Anterior, Corneliu Bratunov, procuror-şef al Secției Exercitare Urmărire Penală în Cazuri Excepționale, a declarat pentru „Adevărul” că sportivul nu s-a aflat în legitimă apărare.

„Noi am demonstrat că Stratulat nici nu a încercat să-l împuşte pe Şoltoianu, deci nu avea cum să fie în legitimă apărare, aşa cum se vorbeşte. Promit că vom face tot posibilul ca Şoltoianu să fie recunoscut vinovat. Deciziile judecătoreşti însă sunt imprevizibile în ţara noastră”, a comentat Corneliu Bratunov, referindu-se la omorul din 2003, atunci când luptătorul a scăpat basma curată după ce a împuşcat un om pentru că ar fi fost în legitimă apărare.

Şoltoianu l-a împuşcat pe Stratulat la o terasă din centrul Capitalei în septembrie.

Sursa: Adevarul.ro

Stiri din aceeasi categorie:

admin@dordebasarabia.ro

Review overview
10 COMMENTS

POST A COMMENT