Home / Sport  / Aur pentru Moldova la Campionatul Mondial de Kickboxing

Aur pentru Moldova la Campionatul Mondial de Kickboxing

Sportivii moldoveni de kickboxing s-au bucurat de succes mare la Campionatul Mondial din Skople, Macedonia. Maxim Bolotov a luat medalia de aur la categoria grea, asta după ce în aprilie 2011 acesta a mai cucerit

Fii alături și pe rețelele sociale

Sportivii moldoveni de kickboxing s-au bucurat de succes mare la Campionatul Mondial din Skople, Macedonia. Maxim Bolotov a luat medalia de aur la categoria grea, asta după ce în aprilie 2011 acesta a mai cucerit o medalie de aur în Italia, scrie publika.md.

În acelaşi timp, la campionatul din Skopje, o medalie de bronz a obţinut Denis Apăvăloaie, la categoria 80 de kilograme. Astfel, Moldova are doar 2 sportivit premiaţi, din cei 5 care au participat la competiţie.

Vecinii noştri, ucraininenii au obţinut în competiţia din Macedonia 8 medalii. Rusia a avut o evoluţie bună în cadrul Campionatului din Macedonia, iar sportivii ei au luat împreună 48 de medalii.

Campionatul Mondial de Kickboxing a avut loc în capitala Macedoniei, Skopje, în perioada 26-29 octombrie. Sportivii din mai multe ţări au concurat la categoriile K-1 Rules, Low Kick, Light Contact şi Kick Light.

Sursa: UNIMEDIA

 

Stiri din aceeasi categorie:

admin@dordebasarabia.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT