Home / Sport  / Bronz la europenele de judo pentru tineret

Bronz la europenele de judo pentru tineret

Sportiva din Republica Moldova, Tatiana Osoianu, a cucerit vineri, 18 noiembrie, medalia de bronz la Campionatul European de judo la tineret. În categoria de greutate 48 de kg, Tatiana le-a învins pe Kelly Edwards din

Fii alături și pe rețelele sociale

Sportiva din Republica Moldova, Tatiana Osoianu, a cucerit vineri, 18 noiembrie, medalia de bronz la Campionatul European de judo la tineret. În categoria de greutate 48 de kg, Tatiana le-a învins pe Kelly Edwards din Marea Britanie, Melanie Clement şi Scarlett Gabrielli, ambele din Franţa, dar a pierdut în faţa lui Kay Kraus din Germania.

Un alt reprezentant al Republicii Moldova la competiţia din Tiumeni, Rusia, Eugeniu Vreme (66 kg), a fost eliminat după prima luptă preliminară.

Sâmbătă, 19 noiembrie, au intrat în concurs ultimii doi judocani moldoveni, Vasile Braga (73 kg) şi Vadim Bocan (81 kg).

Tot sâmbătă, la Amsterdam, Olanda, debutează turneul Grand Prix la judo, la care se vor distribui puncte în clasamentul mondial, în baza căruia vor fi selectaţi sportivii la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012.

Culorile Republicii Moldova vor fi apărate de judocanii Sergiu Toma, Victor Scvorţov, Ion Remarenco şi Igor Soroca. Sergiu Toma practic şi-a asigurat prezenţa la Olimpiadă, în timp ce restul au nevoie de rezultate foarte bune pentru a rămâne în cursa pentru cotele olimpice.

Sursa: Info Prim Neo

Stiri din aceeasi categorie:

admin@dordebasarabia.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT