Home / Sport  / ÎNCEPE CAMPIONATUL MOLDOVEI DE KICKBOXING! 500 DE LUPTĂTORI ABIA AȘTEAPTĂ SĂ IASĂ ÎN RING!

ÎNCEPE CAMPIONATUL MOLDOVEI DE KICKBOXING! 500 DE LUPTĂTORI ABIA AȘTEAPTĂ SĂ IASĂ ÎN RING!

Mâine va începe cea de-a doua ediţie a campionatului Moldovei de kickboxing organizat de federaţia naţională de profil. Vedetele lotului naţional Denis Apăvăloaie şi Maxim Bolotov vor absenta de la această întrecere. „Băieţii sunt în

Fii alături și pe rețelele sociale

Mâine va începe cea de-a doua ediţie a campionatului Moldovei de kickboxing organizat de federaţia naţională de profil.
Vedetele lotului naţional Denis Apăvăloaie şi Maxim Bolotov vor absenta de la această întrecere.

„Băieţii sunt în pregătiri către nişte lupte la profesionişti. Dacă nu sunt chemaţi să se bată în Moldova, atunci ei vor lupta şi demonstra că sunt cei mai buni în afara ţării” a declarat pentru sportman.md Eugen Musalimov, antrenorul lotului naţional.

„Este o competiţie în care tinerii sportivi trebuie să se afirme. Aceştea participă la diverse turnee internaţionale şi se declară campioni europeni sau mondiali. Trebuie să confirme mai întâi în ţară” a spus Tudor Gorea, preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Oriental-Kickboxing.

„Sportul este benefic pentru sănătatea societăţii, iar cei care practică sportul sunt departe de ţigări, alcool şi alte vicii. Eu îi invit pe toţi să vină să participe la competiţie sau în calitate de spectatori” a conchis Gorea.

Campionatul Moldovei va aduna la start peste 500 de sportivi şi se va desfăşura în perioada 25-27 noiembrie la Universitatea sportivă. Kickboxerii se vor bate după reguli K1. Sursa: Stirilocale.md

Stiri din aceeasi categorie:

admin@dordebasarabia.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT