Home / Sport  / RUGBY-7 O jucătoare din Moldova a devenit campioană a Ucrainei

RUGBY-7 O jucătoare din Moldova a devenit campioană a Ucrainei

Ediția 2011 a campionatului ucrainean feminin de rugby-7 s-a încheiat cu o victorie concludentă a grupării odesite Otrada, la care evoluează și moldoveanca Oxana Bunici. Formația odesită a avut o prestație excelentă pe tot parcursul celor

Fii alături și pe rețelele sociale

Ediția 2011 a campionatului ucrainean feminin de rugby-7 s-a încheiat cu o victorie concludentă a grupării odesite Otrada, la care evoluează și moldoveanca Oxana Bunici.

Formația odesită a avut o prestație excelentă pe tot parcursul celor patru etape și nu a cedat nici pentru un moment șefia clasamentului la zi.

Etapa finală a campionatului s-au disputat pe stadionul Spartak din Kiev, și odesitele din nou nu au avut nici un impediment în partidele jucate. În partidele de clasament, Otrada Odesa a le-a învins pe Galicia Lviv (46-0), KSDIUSȘOR-Spartak Kiev (56-0) și Universitet Kiev (45-0), obținând detașat titlul de campioană a Ucrainei. Vicecampioană a devenit Feniks Kiev iar pe locul trei s-a poziționat o altă echipă din capitala statului vecin, Universitet Kiev, anunță site-ul oficial al federației ucrainene de rugby.

Peste doar două săptămâni, echipa Oxanei Bunici, în lotul căreia moldoveanca a fost una dintre lidere a mai obținut un trofeu – Cupa Ucrainei.

Cinci formații au participat la acest turneu, desfășurat pe stadionul Ivan din Odesa. Două dintre acestea fiind locale – Otrada și Butterflies. Otrada a învins lejer în toate meciurile disputate și a obținut prestigiosul trofeu. Bunici & Co. au trecut consecutiv de Butterflies 71-0, KIPU Simferopol 41-0, Galicia Lviv 49-0 și Feniks Kiev 31-5.

Sursa: Adevarul.md

Stiri din aceeasi categorie:

admin@dordebasarabia.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT