Home / Social  / Asasinul de la Durlești a fost reținut

Asasinul de la Durlești a fost reținut

Oamenii legii au reţinut un bărbat suspectat de omorurile de la Durleşti, dar şi de alte crime. Bărbatul este originar din Durleşti şi a fost reţinut pentru 72 de ore, scrie publika.md cu referire la surse

Fii alături și pe rețelele sociale

Oamenii legii au reţinut un bărbat suspectat de omorurile de la Durleşti, dar şi de alte crime. Bărbatul este originar din Durleşti şi a fost reţinut pentru 72 de ore, scrie publika.md cu referire la surse din cadrul Procuraturii Generale.

Totodată, ofițerul de presă al Procuraturii Generale, Maria Vieru nu a infirmat, nici nu a confirmat informația. Aceasta a declarat pentru UNIMEDIA că se verifică implicarea mai multor persoane în acest caz.

UNIMEDIA amintește că la 31 martie spre 1 aprilie, un tânăr de 18 ani și o minoră de 15 ani au fost găsiți împușcați, într-o maşină de marca BMW, abandonată în orăşelul Durleşti, lângă Biserica „Sfântul Andrei” din localitate.

Tânărul a fost găsit în portbagajul automobilului BMW, înmatriculat în orașul Ialoveni, iar cel al tinerei, care era pe jumătate dezbrăcată, a fost găsit în maşină. Ambele victime au fost împuşcate în cap. În acest caz a fost pornită o urmărie penală – omor premeditat.
Menționăm că la 10 septembrie 2010, poliția a depistat pe traseul Chișinău Ialoveni, într-un automobil, cadavrele unei tinere de 18 ani și a unui bărbat de 31 de ani. Aceștia de asemenea, au fost împușcați. În acest caz, oamenii legii au reținut un suspect.

Sursa: UNIMEDIA

 

Stiri din aceeasi categorie:

admin@dordebasarabia.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT