Home / Social  / Urmarire ca in filme in Chisinau: UN ȘOFER BEAT LA VOLANUL UNUI WOLKSWAGEN GOLF ÎNCEARCĂ SĂ FUGĂ DE POLIȚIȘTI (VIDEO)

Urmarire ca in filme in Chisinau: UN ȘOFER BEAT LA VOLANUL UNUI WOLKSWAGEN GOLF ÎNCEARCĂ SĂ FUGĂ DE POLIȚIȘTI (VIDEO)

Un șofer beat, aflat la volanul unui Wolkswagen Golf le-a dat mari bătăi de cap polițiștilor rutieri. La semnalul acestora de opri, șoferul a pornit o goană nebună pe străzile Capitalei. Incidentul s-a petrecut azi

Fii alături și pe rețelele sociale

Un șofer beat, aflat la volanul unui Wolkswagen Golf le-a dat mari bătăi de cap polițiștilor rutieri. La semnalul acestora de opri, șoferul a pornit o goană nebună pe străzile Capitalei. Incidentul s-a petrecut azi dimineață, în jurul orelor 07:00.

Pe parcursul deplasării, pe strada G. Cojbuc 5, fugarul a tamponat automobilul de model Seat, care era parcat pe marginea drumului, şi părăsind locul accidentului rutier a continuat deplasarea.

Ulterior, la intersecţia străzilor Puşkin cu Cosmonauţilor a pierdut controlul volanului şi a intrat pe trotuar, după care s-a tamponat în pragul unui bloc locativ şi s-a stopat. Polițiștii au reacționat prompt imobilizându-l pe șoferul buclucaș. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 25 ani din Chişinău.

Pentru fapta sa el a fost sancţionat cu amendă în mărime de 3 mii de lei. Suplimentar, pentru părăsirea locului accidentului rutier va fi deferit justiţiei pentru a fi privat de dreptul de a conduce pe un termen de 12 luni.

Testul la alcoolomie din aerul expirat a demonstrat faptul că acesta se afla în stare de ebrietate cu grad avansat.

Din fericire, nimeni din pietoni şi nici alte persoane implicate în cazul descris, nu au avut de suferit.

Sursa: Stirilocale.md

Stiri din aceeasi categorie:

admin@dordebasarabia.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT