Home / Evenimente  / În Chişinău se deschide Festivalul Național al Vinului

În Chişinău se deschide Festivalul Național al Vinului

Astăzi, la Centrul de Expoziţii ”Moldexpo” din capitală se deschide cea de-a XI ediţie a Festivalului Naţional al Vinului, care se va desfăşura în perioada 6-7 octombrie. La acest eveniment participă în jur de cincizeci

Fii alături și pe rețelele sociale

Astăzi, la Centrul de Expoziţii ”Moldexpo” din capitală se deschide cea de-a XI ediţie a Festivalului Naţional al Vinului, care se va desfăşura în perioada 6-7 octombrie. La acest eveniment participă în jur de cincizeci de companii.

Pentru aceste două zile organizatorii promit un program bogat şi interesant. Astăzi, la ora 12.00б va avea loc inaugurarea oficială a Festivalului Naţional al Vinului. Activităţile festive vor continua la ora 13.00 cu un program artistic teatralizat „E sărbătoare şi răsună muzica”.

Astăzi, de asemenea, vor fi premiaţi cîştigătorii concursurilor „Polobocul de Aur”, „Viţa de aur” şi „Dionis”. În premierăб va fi organizat un concurs al bucatelor tradiţionale.

Programul de sărbătoare se va încheia la ora 22.00 cu spectacolul muzical „Dulce-i vinul”.

Potrivit Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare, pentru organizarea Zilei Naţionale a Vinului a fost cheltuit circa un milion de lei.

Sursa: noi.md

 

Stiri din aceeasi categorie:

admin@dordebasarabia.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT