Home / Romania  / În Republica Moldova vor fi deschise 14 secţii de votare pentru alegerile legislative din România

În Republica Moldova vor fi deschise 14 secţii de votare pentru alegerile legislative din România

În Republica Moldova vor fi deschise 14 secţii de votare pentru alegeri în Parlamentul României care vor avea loc la 9 decembrie curent, informează UNIMEDIA cu referire la un comunicat de presă remis de Ministerul

Fii alături și pe rețelele sociale

În Republica Moldova vor fi deschise 14 secţii de votare pentru alegeri în Parlamentul României care vor avea loc la 9 decembrie curent, informează UNIMEDIA cu referire la un comunicat de presă remis de Ministerul român de Externe.

Astfel numărul secțiilor de votare care vor fi deschise pe teritoriul Republicii Moldova pentru alegeri legislative va coincide cu numărul secțiilor deschise pentru referendumul din 29 iulie.

Reamintim că Guvernul României a fixat pentru 9 decembrie alegerile parlamentare. Precizăm că la începutul lunii iulie Ministerul de Externe din România a anunțat că va reduce drastic numărul de secţii de votare din străinătate, deschise pentru referendumul din 29 iulie curent.

În cazul Republicii Moldova până la 5, fapt care a stârnit nemulțumiri în rândul cetățenilor români care locuiesc pe teritoriul Republicii Moldova. Ulterior însă numărul secțiilor de votare a fost suplimentat până la 14.

Sursa: Unimedia.md

Stiri din aceeasi categorie:

admin@dordebasarabia.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT