Home / IT/Stiinta  / iPhone 4S ajunge şi în România

iPhone 4S ajunge şi în România

Noul smartphone al celor de la Apple ajunge oficial şi în România. Începând cu 11 noiembrie, iPhone 4S va fi disponibil, pe lângă România, şi în alte 13 ţări. Din această vineri, 4 noiembrie, telefonul

Fii alături și pe rețelele sociale

Noul smartphone al celor de la Apple ajunge oficial şi în România. Începând cu 11 noiembrie, iPhone 4S va fi disponibil, pe lângă România, şi în alte 13 ţări. Din această vineri, 4 noiembrie, telefonul va putea fi precomandat prin internet, anunţă go4it.ro.

Astfel, doritorii din Albania, Armenia, Bulgaria, El Salvador, Grecia, Guatemala, Hong Kong, Malta, Muntenegru, Noua Zeelandă, Panama, Polonia, Coreea de Sud şi România se pot pregăti de lansarea în aceste ţări a noului iPhone 4S. În acelaşi timp, trei operatori de telefonie mobilă de peste Prut deja au anunţat că orice persoană poate procura telefonul la un preţ mai redus, achiziţionând în acelaşi timp unul din pachetele de abonament.

Nu se ştie insa, când va ajunge iPhone 4S în Moldova. Amintim că smartphone-ul a fost lansat oficial pe 14 octombrie. Chiar din prima zi, unele magazine din mai multe oraşe ale lumii nu mai aveau telefoane în stoc, acestea epuizându-se chiar din primele ore ale dimineţii.

Sute de oameni au venit cu câteva ore, ba chiar zile, înainte de lansare, pentru a prinde un iPhone 4S. De altfel, companiile de vânzări care colaborează cu Apple au anunţat precomenzi şi comenzi care ajung la cifre record. Precizăm că acesta este ultimul telefon realizat şi anunţat de companie înainte de moartea lui Steve Jobs. Fostul CEO al Apple s-a stins din viaţă în seara zilei de 5 octombrie 2011.

Sursa: UNIMEDIA

 

Stiri din aceeasi categorie:

admin@dordebasarabia.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT