Home / Economic  / Moldova ar putea fi obligată să achite despăgubiri în valoare de 50 de milioane de euro unui proprietar de magazine „Duty free”

Moldova ar putea fi obligată să achite despăgubiri în valoare de 50 de milioane de euro unui proprietar de magazine „Duty free”

O firmă franceză pretinde despăgubiri de 50 de milioane de euro de la Guvernul Moldovei. Este vorba despre compania "Le Bridge Corporation Limited", care deţine o reţea de magazine Duty-free în Moldova. Compania acuză autorităţile de

Fii alături și pe rețelele sociale

O firmă franceză pretinde despăgubiri de 50 de milioane de euro de la Guvernul Moldovei. Este vorba despre compania „Le Bridge Corporation Limited”, care deţine o reţea de magazine Duty-free în Moldova.

Compania acuză autorităţile de reziliere ilegală a contractelor de arendă a spaţiilor comerciale la punctele de trecere a frontierei. „Le Bridge Corporation Limited” a depus o plângere în arbitrajul internaţional economic.

Reprezentanţii companiei spun că instanţele din Moldova au refuzat să examineze chemarea în judecată a Guvernului. Reprezentanţii Executivului nu au comentat, deocamdată, aceste acuzaţii.

Sursa: Publika.md

Stiri din aceeasi categorie:

admin@dordebasarabia.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT