Home / Politic  / Organizațiile unioniste românești ar putea fi interzise în Bălţi

Organizațiile unioniste românești ar putea fi interzise în Bălţi

Primarul comunist al orașului Bălți, Vasili Panciuk, va face demersuri pentru ca organizațiile unioniste românești să fie interzise pe teritoriul municipiului, informează hotnews.md. Săptămâna trecută, câteva zeci de tineri cu mesaje unioniste au defilat în centrul

Fii alături și pe rețelele sociale

Primarul comunist al orașului Bălți, Vasili Panciuk, va face demersuri pentru ca organizațiile unioniste românești să fie interzise pe teritoriul municipiului, informează hotnews.md.

Săptămâna trecută, câteva zeci de tineri cu mesaje unioniste au defilat în centrul orașului Bălți, la mică distanță de un grup de simpatizanți ai Partidului Comuniștilor care au scandat, pe de altă parte, mesaje împotriva României.

Autoritățile de la Bălți susțin că manifestațiile ar fi putut degenera în violențe dacă poliția nu s-ar fi interpus între cele două tabere.

sursa: www.radiochisinau.md

 

Stiri din aceeasi categorie:

admin@dordebasarabia.ro

Review overview
2 COMMENTS
 • Homerillum 13 martie 2012

  In data de 16/26 mai 2012 se împlinesc 200 de ani de la semnarea Tratatului de pace de la Bucuresti între Rusia si Poarta Otomana, tratat in urma caruia teritorul Moldovei de la est de Prut, numit si Basarabia, a fost anexat de Imperiul Rus cu incalcarea normelor internationale de drept.

  Iar in data de 27 martie 2012 se implinesc 94 de ani de la Unirea Basarabiei cu România.

  Cititi pe blogul meu:
  Basarabia 2012: 200 de ani de la anexare
  http://foc-in-agora.blogspot.com/2012/03/basarabia-2012-200-de-ani-de-la-anexare.html

 • Nunuța - Marunțica 11 noiembrie 2012

  NUMAI RE-UNIREA CU ROMANIA NE ESTE SALVAREA !

POST A COMMENT