Home / Evenimente  / OSBB-Brașov ˝Nu uităm 7 aprilie˝

OSBB-Brașov ˝Nu uităm 7 aprilie˝

Acum trei ani, în 7 aprilie, in Piata Marii Adunari Nationale din Chişinau, a avut loc o actiune de protest soldata cu decese şi cu devastarea cladirilor Presedentiei şi Parlamentului. Politistii care au intervenit in

Fii alături și pe rețelele sociale

Acum trei ani, în 7 aprilie, in Piata Marii Adunari Nationale din Chişinau, a avut loc o actiune de protest soldata cu decese şi cu devastarea cladirilor Presedentiei şi Parlamentului. Politistii care au intervenit in forta în acea noapte, iar ulterior au maltratat tinerii în comisariatele de poliţie sunt in libertate.Organizatia Studentilor Basarabeni si Bucovineni din Brasov, impreuna cu tinerii aflati la studii în “oraşul de sub Tampa”, va desfasura în data de 7 aprilie 2012, între orele 20:00-21.30, un Mars al Tacerii pentru a comemora victimele care au platit pretul vietii în schimbul speranţei. Dorim sa le aratam tuturor ca noi nu uitam victimele din acele zile. Credem cu tarie in faptul ca cei care sunt vinovati vor fi pedepsiti.

Actiunea va incepe din faţa Casei de Cultura a Studentilor din complexul Memorandului şi va continua pana in Piata Sfatului cu prinderea lumanarilor.

Stiri din aceeasi categorie:

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT