Home / Politic  / Pacificatorul rus care l-a împușcat mortal pe tânărul din Pârâta a dispărut

Pacificatorul rus care l-a împușcat mortal pe tânărul din Pârâta a dispărut

Militarul din trupele de menţinere a păcii, Veaceslav Cojuhari în vârstă de 38 de ani, care a împușcat mortal un tânăr din Republica Moldova, la 1 ianuarie, a dispărut fără urmă. Cel puțin așa au

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Militarul din trupele de menţinere a păcii, Veaceslav Cojuhari în vârstă de 38 de ani, care a împușcat mortal un tânăr din Republica Moldova, la 1 ianuarie, a dispărut fără urmă. Cel puțin așa au declarat vecinii pacificatorului rus din orașul Bender pentru echipa Publika TV.

Potrivit sursei, militarul s-a înrolat în armata rusă acum opt ani, iar anterior a fost angajat al miliţiei din Transnistria. Noaptea trecută, el a plecat de acasă, fără să-i spună măcar mamei sale unde se duce.

Vecinii familiei Cojuhari spun că ultima dată l-au văzut pe Veaceslav înainte de Revelion. Aceștia mai presupun că militarul a plecat în Federația Rusă, de unde va reveni doar atunci când toate circumstanţele acestui caz vor fi elucidate.

Un pacificator rus a împușcat mortal la 1 ianuarie 2012 un tânăr de 18 ani, cetățean al Republicii Moldova.
Ambasadorul rus, Valeri Kuzmin a declarat că pacificatorul a fost nevoit să tragă în tânăr, din motiv că mașina cu care se deplasa Pisari era furată, iar tânărul nu deținea permis de conducere. Ministerul de Interne a dezmințit declarațiile oficialului rus: mașina nu era furată, iar tânărului avea carnet de conducere.
Sursa: UNIMEDIA

 

Stiri din aceeasi categorie:

admin@dordebasarabia.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT