Home / Politic  / Pacificatorul rus care l-a împușcat mortal pe tânărul din Pârâta a dispărut

Pacificatorul rus care l-a împușcat mortal pe tânărul din Pârâta a dispărut

Militarul din trupele de menţinere a păcii, Veaceslav Cojuhari în vârstă de 38 de ani, care a împușcat mortal un tânăr din Republica Moldova, la 1 ianuarie, a dispărut fără urmă. Cel puțin așa au

Fii alături și pe rețelele sociale

Militarul din trupele de menţinere a păcii, Veaceslav Cojuhari în vârstă de 38 de ani, care a împușcat mortal un tânăr din Republica Moldova, la 1 ianuarie, a dispărut fără urmă. Cel puțin așa au declarat vecinii pacificatorului rus din orașul Bender pentru echipa Publika TV.

Potrivit sursei, militarul s-a înrolat în armata rusă acum opt ani, iar anterior a fost angajat al miliţiei din Transnistria. Noaptea trecută, el a plecat de acasă, fără să-i spună măcar mamei sale unde se duce.

Vecinii familiei Cojuhari spun că ultima dată l-au văzut pe Veaceslav înainte de Revelion. Aceștia mai presupun că militarul a plecat în Federația Rusă, de unde va reveni doar atunci când toate circumstanţele acestui caz vor fi elucidate.

Un pacificator rus a împușcat mortal la 1 ianuarie 2012 un tânăr de 18 ani, cetățean al Republicii Moldova.
Ambasadorul rus, Valeri Kuzmin a declarat că pacificatorul a fost nevoit să tragă în tânăr, din motiv că mașina cu care se deplasa Pisari era furată, iar tânărul nu deținea permis de conducere. Ministerul de Interne a dezmințit declarațiile oficialului rus: mașina nu era furată, iar tânărului avea carnet de conducere.
Sursa: UNIMEDIA

 

Stiri din aceeasi categorie:

admin@dordebasarabia.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT