Home / Evenimente  / POD DE FLORI VIRTUAL ÎNTRE ROMÂNIA ȘI REPUBLICA MOLDOVA

POD DE FLORI VIRTUAL ÎNTRE ROMÂNIA ȘI REPUBLICA MOLDOVA

Platforma Civică “Acţiunea  2012” îşi exprimă recunoştinţa şi admiraţia faţă de actul de unitate naţională înfăptuit de către românii de pe ambele maluri ale Prutului în ziua de 6 mai 1990, eveniment care a intrat

Fii alături și pe rețelele sociale

Platforma Civică “Acţiunea  2012” îşi exprimă recunoştinţa şi admiraţia faţă de actul de unitate naţională înfăptuit de către românii de pe ambele maluri ale Prutului în ziua de 6 mai 1990, eveniment care a intrat în istoria naţională sub numele „Podul de Flori”.

Din dorinţa de a relua tradiţia inaugurată de către artizanii transformărilor democratice din ambele state româneşti, de comunicare interumană prin ignorarea frontierei administrative nedrepte de pe Prut, voluntarii „Acţiunii 2012” au realizat o rețea de socializare care poate fi găsită la adresa www.romanism.ro. Site-ul se prezintă ca o platformă de comunicare între românii de toate vârstele, convingerile politice şi cetăţeniile. Organizațiile componente „Acţiunea 2012” îşi exprimă convingerea că site-ul se va transforma într-o punte virtuală care să unească cele două maluri ale Prutului.

Romanism.ro oferă posibilitatea utilizatorilor să își încarce propriile materiale legate de tematica unirii Republicii Moldova cu România, să creeze forumuri, grupuri de discuții și să lege prietenii online. Rețeaua de socializare se va afla timp de o lună în versiunea ”beta”, perioadă în care diferitele probleme tehnice care pot apărea la în cazul unui proiect de asemenea amploare vor fi ajustate.

Platforma civică ACȚIUNEA 2012 este o coaliție de organizații non-guvernamentale și grupuri de inițiativă care susțin unirea Republicii Moldova cu România și militează pentru realizarea obiectivului generațiilor trecute, prezente și viitoare de regăsire a românilor de pe cele două maluri ale Prutului în cadrul aceluiași stat.

www.actiunea2012.ro

Stiri din aceeasi categorie:

admin@dordebasarabia.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT