Home / Social  / Procurorii: În curând vom şti cine este bestia care a omorât tinerii îndrăgostiţi de la Durleşti şi Ialoveni

Procurorii: În curând vom şti cine este bestia care a omorât tinerii îndrăgostiţi de la Durleşti şi Ialoveni

Corneliu Bratunov, procuror-şef al Secţiei Exercitare Urmărire Penală în Cazuri Excepţionale, a declarat în şedinţa Parlamentului că dosarele legate de dublele asasinate de la Ialoveni şi Durleşti sunt aproape descoperite. „Criminalul a mai comis şi alte

Fii alături și pe rețelele sociale

Corneliu Bratunov, procuror-şef al Secţiei Exercitare Urmărire Penală în Cazuri Excepţionale, a declarat în şedinţa Parlamentului că dosarele legate de dublele asasinate de la Ialoveni şi Durleşti sunt aproape descoperite.

„Criminalul a mai comis şi alte infracţiuni. Probabil crimele de la Durleşti şi Ialoveni vor fi descoperite în scurt timp, poate în săptămânile următoare”, a declarta Bratunov.

Crima de pe traseul Chişinău-Ialoveni a avut loc acum un an. O tânără de 18 ani a fost gasită împuşcată într-o maşină împreună cu amantul său. În câteva luni un alt dublu asasinat a zguduit ţara noastră. Olga şi Ilie, doi adolescenţi îndrăgostiţi din Durleşti, au fost găsiţi împuşcaţi într-o maşina parcată pe un camp. În scurt timp, a apărut şi al treilea caz. Un poliţist de la Ialoveni, care se afla cu o tânără în maşina, a fost împuşcat, dar a scăpat cu viaţă.

Sursa: Adevarul.ro

Stiri din aceeasi categorie:

admin@dordebasarabia.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT