Home / Politic  / PROVOCARE: Moscova sfidează din nou Chișinăul

PROVOCARE: Moscova sfidează din nou Chișinăul

Federația Rusă  intenționează să deschidă 24 de secții de votare în stânga Nistrului pentru alegerile prezidențiale din 4 martie. Potrivit unui comunicat de presă emis de Ambasada Rusiei de la Chișinău, din cele 27 de secții

Fii alături și pe rețelele sociale

Federația Rusă  intenționează să deschidă 24 de secții de votare în stânga Nistrului pentru alegerile prezidențiale din 4 martie.

Potrivit unui comunicat de presă emis de Ambasada Rusiei de la Chișinău, din cele 27 de secții de votare care vor fi deschise în R. Moldova, doar trei se vor afla pe partea dreaptă a Nistrului. Una în Chișinău, în incinta  Ambasadei ruse, una la Bălți – la sediul societății ruse din oraș și una la Comrat – în incinta Casei de Cultură.
În schimb, la Tiraspol, vor fi deschise zece secții de votare, iar la Bender, șase secții de votare. La Râbnița și Dubăsari, câte două.

La Grigoriopol, Dnestrovsc, Camenca, Slobozia se va deschide câte o secție.

Precizăm că Ministerul de Externe de la Chișinău a  solicitat anterior Federație Ruse să nu deschidă secții de votare în stânga Nistrului. Solicitarea a fost însă ignorată.

Sursa: Union.md

Stiri din aceeasi categorie:

admin@dordebasarabia.ro

Review overview
1 COMMENT
 • Homerillum 13 martie 2012

  In data de 16/26 mai 2012 se împlinesc 200 de ani de la semnarea Tratatului de pace de la Bucuresti între Rusia si Poarta Otomana, tratat in urma caruia teritorul Moldovei de la est de Prut, numit si Basarabia, a fost anexat de Imperiul Rus cu incalcarea normelor internationale de drept.

  Iar in data de 27 martie 2012 se implinesc 94 de ani de la Unirea Basarabiei cu România.

  Cititi pe blogul meu:
  Basarabia 2012: 200 de ani de la anexare
  http://foc-in-agora.blogspot.com/2012/03/basarabia-2012-200-de-ani-de-la-anexare.html

POST A COMMENT