Home / Externe  / Rusia va deschide secţie de votare la Chişinău şi va asigura urne mobile la Bălţi şi Comrat

Rusia va deschide secţie de votare la Chişinău şi va asigura urne mobile la Bălţi şi Comrat

Federaţia Rusă va deschide pentru alegerile din 4 decembrie o secţie de votare la ambasada sa din Chişinău. La Bălţi şi Comrat se va vota cu urne mobile, transmite Info-Prim Neo cu referire la un

Fii alături și pe rețelele sociale

Federaţia Rusă va deschide pentru alegerile din 4 decembrie o secţie de votare la ambasada sa din Chişinău. La Bălţi şi Comrat se va vota cu urne mobile, transmite Info-Prim Neo cu referire la un comunicat de presă al Ambasadei Federaţiei Ruse în Moldova.

La Chişinău votarea va fi posibilă în intervalul de timp 08.00-20.00, la Ambasada Rusiei, pe bd. Ştefan cel Mare, 153. La Bălţi şi Comrat votarea se va efectua între ora 11.00 şi 15.00.

Urna mobilă la Bălţi va fi amplasată în incinta Centrului comunităţii ruse, pe adresa M. Viteazul, 44, iar cea din Comrat în Casa de cultură – str. Lenin, 196.

Pentru a putea vota persoanele trebuie să aibă cu sine un document care să le confirme cetăţenia rusească.

Întrebări referitor la organizarea alegerilor pot fi adresate la linia fierbinte a Comisiei Electorale Centrale din Rusia, pe pagina electronică www.cikrf.ru sau la Ambasada Rusiei în Moldova, la numărul de telefon 23-49-41.

Stiri din aceeasi categorie:

admin@dordebasarabia.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT