Home / Republica Moldova in presa Straina  / Serghei Gorbunov condamnat la 16 ani de închisoare pentru jaf armat

Serghei Gorbunov condamnat la 16 ani de închisoare pentru jaf armat

Cetăţeanul moldovean Serghei Gorbunov a fost condamnat definitiv la 16 ani de detenţie, de către Curtea de Apel Alba Iulia, informează publicația brasovultau.ro. Este vorba de decizia luată în cazul tâlhăriei comise la Deva, asupra patronului unei

Fii alături și pe rețelele sociale

Cetăţeanul moldovean Serghei Gorbunov a fost condamnat definitiv la 16 ani de detenţie, de către Curtea de Apel Alba Iulia, informează publicația brasovultau.ro.

Este vorba de decizia luată în cazul tâlhăriei comise la Deva, asupra patronului unei case de schimb valutar.
Gorbunov a fost unul dintre principalii suspecţi în cazul jafului armat de la Braşov, din 29 ianuarie 2009, de la casa de schimb valutar. În urma atacului 2 oameni au murit, iar unul a fost grav rănit.

Condamnatul urmează să fie expulzat de pe teritoriul României după executarea pedepsei. În prezent acesta se află la Penitenciarul Aiud.
Anterior, Serghei Gorbunov a fost condamnat la 13 ani de închisoare cu executare pentru tâlhărie, pedeapsa fiind contopită cu cele pentru alte şase condamnări, astfel având de executat 16 ani de închisoare. Decizia instanţei însă a fost contestată la Tribunalul Hunedoara. Tribunalul i-a respins apelul moldoveanului, iar el a făcut recurs la Curtea de Apel Alba Iulia, care în 1 noiembrie a decis definitiv ca acesta să execute 16 ani de detenţie, aşa cum stabilise prima instanţă.
Sursa: UNIMEDIA

 

Stiri din aceeasi categorie:

admin@dordebasarabia.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT