Home / Cultural  / Simpozion “In Memoria poetului Grigore Vieru”

Simpozion “In Memoria poetului Grigore Vieru”

Organizatia Studentilor Basarabeni si Bucovineni din Brasov in parteneriat cu "CCS Brasov" organizeaza pe 14 Februarie Simpozion dedicat poetului Grigore Vieru.Aceasta va avea loc incepand cu ora 18:00 la Casa de Cultura a Studentilor.Dintr-un efort

Fii alături și pe rețelele sociale


Organizatia Studentilor Basarabeni si Bucovineni din Brasov in parteneriat cu „CCS Brasov” organizeaza pe 14 Februarie Simpozion dedicat poetului Grigore Vieru.Aceasta va avea loc incepand cu ora 18:00 la Casa de Cultura a Studentilor.Dintr-un efort comun de omagiere a Poetului Grigore Vieru, cu o deosebită emoţie, în data de 14 februarie 2012, ziua în care Poetul ar fi împlinit 77 de ani va invitam de la mic la mare  să va oferim o sursă de informare şi un repertoriu al operei lui Grigore Vieru. Sperăm ca, prin intermediul acestui simpozion, să păstrăm vie amintirea celui ce ne-a călăuzit copilăria şi a cântat dragostea de ţară, de limba română şi a visat la unirea între fraţi. Se vor tine discursuri de carte studenti basarabeni, invitati speciali precum Fundatia “Neamul Romanesc”,  Asociatia“ Pro Basarabia si Bucovina”, Asociatia “Astra” Sacele, recital de poezii de elevii din COLEGIUL NATIONAL DR. IOAN MESOTA,  piese interpretate de 2 studenti talentati din Basarabia precum si invitat special  interpreta Maria Chislean, care va aduce atmosfera lirica la eveniment.La sfarsitul evenimentului se vor organiza dezbateri si un mic Fourchette.

OSBB Brasov (Organizatia Studentilor Basarabeni si Bucovinieni din Brasov) este o organizatie nonguvernamentala, apolitica, social-culturala si nu in ultimul rind de tineret avind usile mereu deschise pentru tinerii basarabeni care dau dovada de spirit romanesc si care sint dornici prin a contribui cu propriile eforturi la desfasurarea tuturor activitatilor.

Casa de Cultură a Studenţilor Braşov nu este doar o clădire şi nu este identificată ca o instituţie rigidă, impersonală ci, din contră, ca un spaţiu al talentelor. În acest spaţiu putem identifica mai multe modalităţi cu ajutorul cărora studenţii îşi pot pune în valoare talentul sau pot petrece timpul liber într-un mediu studenţesc. Va îndemnăm cu drag să descoperiţi şi redescoperiţi creaţiile Poetului, pentru a păstra vie candela nemuririi creaţiilor Domniei Sale.

Stiri din aceeasi categorie:

Review overview
2 COMMENTS

POST A COMMENT