Home / Politic  / (video) Marian Lupu înjură la ședința Parlamentului. Vezi cum…

(video) Marian Lupu înjură la ședința Parlamentului. Vezi cum…

Președintele interimar al Republicii Moldova și președintele Parlamentului Marian Lupu a rostit în cadrul ședinței Legislativului de vineri, 28 octombrie, un cuvânt mai puțin decent. Demnitarul a crezut că a închis microfonul și nimeni nu

Fii alături și pe rețelele sociale

Președintele interimar al Republicii Moldova și președintele Parlamentului Marian Lupu a rostit în cadrul ședinței Legislativului de vineri, 28 octombrie, un cuvânt mai puțin decent. Demnitarul a crezut că a închis microfonul și nimeni nu l-a auzit, când de fapt toți deputații și jurnaliștii au fost martorii unei înjurături fără voie.

Deocamdată nu se știe ce l-a determinat pe Marian Lupu să rostească cuvântul indecent, însă înjurătura a fost scăpată în momentul în care deputații discutau despre crearea unei comisii de anchetă care să investigheze raportul prezentat în plenul Parlamentului de procurorul general Valeriu Zubco.  Cuvântul indecent nu i-a tulburat liniștea prim-vicepreședintelui Parlamentului, Vladimir Plahotniuc care se afla lângă Marian Lupu. Acesta nu a avut nici o reacție.

Deputatul comunist Alexandru Petcov i-a solicitat lui Marian Lupu să-și ceară scuze publice pentru cuvântul indecent, însă președintele Parlamentului a negat că el ar fi zis acest cuvânt. ,,Dumneavoastră ați auzit că eu am spus așa ceva? Mă vedeți în față de luni și ani de zile și cunoașteți care este limbajul meu”

Sursa: Arena.md

Stiri din aceeasi categorie:

admin@dordebasarabia.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT