Home / Politic  / (video) Ministrul Culturii beat la volan?

(video) Ministrul Culturii beat la volan?

Sărbători vesele cu final mai puţin fericit pentru unii demnitari. Ministrul Culturii, Boris Focşa, aflându-se la volanul unui automobil, a fost oprit de inspectorii rutieri, fiind suspectat că s-ar afla în stare de ebrietate. Asta

Fii alături și pe rețelele sociale

Sărbători vesele cu final mai puţin fericit pentru unii demnitari. Ministrul Culturii, Boris Focşa, aflându-se la volanul unui automobil, a fost oprit de inspectorii rutieri, fiind suspectat că s-ar afla în stare de ebrietate. Asta după ce consilierul ministrului, Dumitru Acriş, a fost reţinut pentru acelaşi motiv şi şi-a chemat în ajutor şeful, transmite Publika TV.

Incidentul a avut loc ieri seara, în ajun de Crăciun, în Chişinău. Din spusele poliţiştilor, Focşa venit să-l ajute pe consilierul său, reţinut mai devreme pentru că ar fi fost băut la volan.

Potrivit oamenilor legii, ministrul Culturii a refuzat să facă testul de alcoolemie şi a părăsit cabinetul medicului. Atât Acriş cât şi Focşa resping acuzaţiile. Ultimul susţine că la volanul automobilului se afla soţia lui.

Pentru refuzul de a trece testul de alcoolemie, şoferul riscă o amendă de cca 12 mii lei cu suspendarea permisului de conducere pe un termen de până la 5 ani. Aproximativ aceeaşi pedeapsă este prevăzută pentru şoferul care s-a urcat beat la volan.

 

Sursa: UNIMEDIA 

Video: publika.md

 

 

 

Stiri din aceeasi categorie:

admin@dordebasarabia.ro

Review overview
1 COMMENT

POST A COMMENT