Home / Economic  / Zboruri mai ieftine pentru moldoveni în 50 de orașe ale UE

Zboruri mai ieftine pentru moldoveni în 50 de orașe ale UE

Cetăţenii Republicii Moldova vor avea posibilitatea, în câteva săptămâni, să zboare spre 50 de destinaţii din Uniunea Europeană la preţuri mici. Anunţul a fost făcut astăzi de ministrul Transporturilor, Anatol Şalaru, într-o conferinţă de presă

Fii alături și pe rețelele sociale

Cetăţenii Republicii Moldova vor avea posibilitatea, în câteva săptămâni, să zboare spre 50 de destinaţii din Uniunea Europeană la preţuri mici. Anunţul a fost făcut astăzi de ministrul Transporturilor, Anatol Şalaru, într-o conferinţă de presă în cadrul căreia reprezentanţii Air Moldova au semnat un contract de colaborare cu Blue Air, o companie aeriană low cost.

,,Scopul este clar pentru toate lumea, curse low- cost în Chișinău, zboruri de calitate, bilete ieftine pentru cetățenii Republicii Moldova. Este un parteneriat care câștigă în primul rând cetățenii Republicii Moldova”, a apreciat ministrul Șalaru.

Majoritatea zborurilor vor fi cu escală la Bucureşti, însă Ministerul Transporturilor pregăteşte infrastructura pentru zboruri directe din Chişinău, prin amenajarea, în 3 luni, a unui terminal pentru companiile low cost pe vechiul aeroport din capitală.
Potrivit ministrului Anatol Şalaru, costul unui zbor Chişinău-Madrid, una dintre cele mai lungi destinaţii europene, va fi 100 de euro, adică de aproape 3 ori mai puţin decât acum. Toate preţurile şi destinaţiile zborurilor vor fi făcute publice până pe 15 iunie.

SURSA: ARENA.MD

Stiri din aceeasi categorie:

admin@dordebasarabia.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT